Tuinbeelden: een overzicht van de verschillende soorten

Een tuinbeeld kan een mooie toevoeging zijn aan je tuin en kan zorgen voor extra sfeer en karakter. Maar welke soorten tuinbeelden zijn er allemaal? In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende soorten tuinbeelden en wat ze kunnen toevoegen aan je buitenruimte.

Een tuinbeeld kan dienen als blikvanger in je tuin en kan helpen om extra sfeer en karakter toe te voegen aan je buitenruimte. Maar welke soorten tuinbeelden zijn er eigenlijk allemaal? In dit artikel bespreken we de verschillende soorten en wat ze kunnen toevoegen aan je tuin.

Klassieke standbeelden

Klassieke standbeelden zijn vaak gemaakt van marmer, brons of steen en zijn geïnspireerd op de Griekse en Romeinse mythologie. Ze kunnen dienen als blikvanger in een formele tuin of als romantisch element in een romantische tuin.

Moderne sculpturen

Moderne sculpturen zijn abstracte kunstwerken die vaak gemaakt zijn van metaal of steen. Ze kunnen dienen als blikvanger in een moderne tuin en kunnen zorgen voor een strakke en eigentijdse uitstraling.

Natuurgetrouwe dieren

Natuurgetrouwe dieren zijn beelden van dieren die er levensecht uitzien. Ze kunnen dienen als decoratief element in een natuurlijke tuin en kunnen bijdragen aan de sfeer en uitstraling van je tuin.

Waterpartijen

Waterpartijen zijn beelden van waterelementen zoals fonteinen, vijvers en waterornamenten. Ze kunnen dienen als blikvanger in een watertuin en kunnen bijdragen aan de rustgevende sfeer van je buitenruimte.

Abstracte beelden

Abstracte beelden zijn kunstwerken die niet direct herkenbaar zijn als voorwerp of figuur. Ze kunnen dienen als blikvanger in een moderne tuin en kunnen zorgen voor een unieke en eigentijdse uitstraling.

Grote beelden

Grote beelden zijn vaak imposante sculpturen die veel ruimte innemen in je tuin. Ze kunnen dienen als blikvanger in een grote tuin en kunnen zorgen voor een monumentale uitstraling.

Uitgelicht: Tuinkabouter kopen? 200+ Tuinbeeld Kabouters Direct Leverbaar

Conclusie

Er zijn veel verschillende soorten tuinbeelden die allemaal kunnen bijdragen aan de sfeer en uitstraling van je tuin. Kies daarbij het juiste beeld dat past bij de stijl van je tuin en de grootte van je buitenruimte. Plaats het beeld op een strategische plek en zorg voor de juiste verankering en onderhoud. Zo kun je optimaal genieten van je tuinbeeld en de bijzondere sfeer die het creëert.

Read More

Tuinontwerp tips: maak van je tuin een droomplek

Een tuin is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het ontwerpen van je tuin kan daarbij helpen om een droomplek te creëren. Maar waar moet je rekening mee houden bij het ontwerpen van je tuin? In dit artikel geven we een aantal handige tips voor het ontwerpen van je tuin.

Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp. Het ontwerpen van je tuin kan echter een uitdaging zijn, omdat er zoveel keuzes zijn om te maken. In dit artikel bespreken we een aantal handige tips om je te helpen bij het ontwerpen van je tuin.

Bepaal je stijl

Bij het ontwerpen van je tuin is het belangrijk om te bepalen welke stijl je wilt. Houd je van een romantische tuin met veel bloemen en krullende paden, of juist van een moderne tuin met strakke lijnen en abstracte kunst? Kies een stijl die bij jou past en die past bij de stijl van je huis.

Tip: Ga voor de tuinontwerp die helemaal aan uw wensen voldoet: HetRullen

Maak een plattegrond

Maak een plattegrond van je tuin en bepaal welke delen van je tuin je wilt gebruiken voor welk doel. Wil je bijvoorbeeld een terras, een vijver of een moestuin? Zet deze elementen op de plattegrond en bepaal de juiste locatie.

Houd rekening met de zon

Bepaal waar de zon opkomt en ondergaat in je tuin en houd hier rekening mee bij het plaatsen van je terras of zitplaatsen. Als je graag in de avond buiten wilt zitten, kies dan een locatie in je tuin waar je nog lang kunt genieten van de zon.

Kies de juiste beplanting

Kies de juiste beplanting voor je tuin en houd daarbij rekening met de grondsoort, de hoeveelheid zonlicht en de gewenste uitstraling van je tuin. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke bloemen voor een romantische tuin, of voor strakke buxushagen voor een moderne tuin.

Uitgelicht: https://hetrullen.nl/tuin-aanleg/

Verlichting

Verlichting kan je tuin extra sfeer en uitstraling geven. Plaats verlichting bijvoorbeeld bij de paden, onder bomen of bij je favoriete plekjes in de tuin. Zo kun je ook ‘s avonds genieten van je tuin.

Conclusie

Het ontwerpen van je tuin kan een uitdaging zijn, maar met deze tips kun je van je tuin een droomplek maken. Bepaal je stijl, maak een plattegrond, houd rekening met de zon, kies de juiste beplanting en plaats verlichting op de juiste plekken. Zo kun je optimaal genieten van je tuin en alle rust en ontspanning die het biedt.

Read More

Tuin lamellen overkapping: een slimme en stijlvolle keuze

Een tuin lamellen overkapping is een mooie en praktische toevoeging aan je tuin. Het biedt bescherming tegen de zon en regen, terwijl je toch kunt genieten van het buitenleven. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een tuin lamellen overkapping? In dit artikel bespreken we de voordelen en mogelijkheden van deze slimme en stijlvolle keuze.

Een tuin lamellen overkapping is een overkapping waarvan de lamellen open en dicht kunnen worden gezet. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht of schaduw je in je tuin wilt hebben. In dit artikel bespreken we de voordelen van een tuin lamellen overkapping en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Voordelen

Een tuin lamellen overkapping biedt diverse voordelen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht of schaduw je in je tuin wilt hebben. Op een warme dag kun je de lamellen bijvoorbeeld dichtzetten voor wat extra verkoeling. Ook biedt een tuin lamellen overkapping bescherming tegen regen, zodat je ook op een regenachtige dag lekker buiten kunt zitten. Verder kun je de overkapping ook gebruiken om bijvoorbeeld je buitenkeuken, loungehoek of jacuzzi te beschermen.

Uitgelicht: Overkapping op maat laten maken? | Volledig naar Wens – DeTuin.info

Materiaal en kleur

Een tuin lamellen overkapping is verkrijgbaar in diverse materialen, zoals aluminium, hout en staal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om goed te kijken naar welk materiaal het beste past bij jouw tuin en wensen. Ook de kleur van de overkapping kun je aanpassen naar jouw smaak. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke kleur zoals houtkleur, of juist voor een moderne kleur zoals antraciet.

Opties en accessoires

Bij een tuin lamellen overkapping zijn er diverse opties en accessoires mogelijk bij specialisten zoals DeTuin.info. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting, waardoor je ook ‘s avonds kunt genieten van je overkapping. Of wat dacht je van een geluidsinstallatie, zodat je lekker kunt ontspannen met je favoriete muziek op de achtergrond. Verder kun je de overkapping ook uitbreiden met bijvoorbeeld glazen schuifwanden, zodat je ook in de herfst en winter lekker warm en droog buiten kunt zitten.

Conclusie

Een tuin lamellen overkapping is een mooie en praktische toevoeging aan je tuin. Het biedt bescherming tegen zon en regen, terwijl je toch kunt genieten van het buitenleven. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht of schaduw je in je tuin wilt hebben. Kies het materiaal en de kleur die het beste past bij jouw tuin en wensen, en vergeet niet te kijken naar de diverse opties en accessoires die mogelijk zijn. Zo kun je optimaal genieten van je tuin lamellen overkapping en alle voordelen die het biedt.

Read More

Waar vind ik de beste goedkope tuintafels?

Als je een tuin hebt, is een mooie tuintafel, die past bij het interieur van de rest van je tuin en bij je budget, een must-have. Over het aanbod hoef je je geen zorgen te maken: er bestaan veel soorten tuintafels in verschillende prijsklassen. Juist omdat er zoveel verschillende soorten tuintafels zijn, kan het wel lastig zijn om een keuze te maken: hoe kies je de juiste? Hieronder wordt ingegaan op de verschillende soorten tuintafels die er op de markt zijn en wat je moet weten als je op zoek bent naar een goedkope tuintafel.

Goedkope Tuintafels

Als je op zoek bent naar een goedkope tuintafels, dan zijn er genoeg opties. Er zijn veel goedkope kunststof tuintafels op de markt die je ook met een wat minder groot budget kunt kopen. Ook als je op zoek bent naar een houten tuintafel, zijn er veel opties. Veel bedrijven verkopen goedkope houten tuintafels gemaakt van goedkope houtsoorten, zoals bamboe, eucalyptus of vurenhout. Deze tafels zijn vaak stevig en sterk, en kunnen een goede optie zijn als je op zoek bent naar een goedkope tuintafel. Het aanbod in zowel goedkopere, als wat duurdere tuintafels is in ieder geval enorm. Je kunt dus eenvoudig een tuintafel vinden die past bij de stijl van je tuin en ook binnen je financiële mogelijkheden ligt.

Kunststof Tuintafels

Als zoekt naar een tuintafel, is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Een tafel van slechte kwaliteit zal snel verslijten of kromtrekken. Kies daarom voor een tuintafel van goede kwaliteit, die bestand is tegen weersomstandigheden en die je jarenlang kunt gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar een tuintafel met een modern, minimalistisch ontwerp die tegelijkertijd betaalbaar is en kwaliteit biedt, is een kunststof tuintafel de perfecte optie. Kunststof is namelijk een stevig materiaal dat bestand is tegen weersomstandigheden en zonlicht. Het materiaal is sterk genoeg om ervan uit te kunnen gaan dat het niet kromtrekt of schilfert en daarom altijd een goede keuze voor een tuintafel is. Kunststof tuintafels zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn makkelijk schoon te maken met alleen warm water en zeep. Daarnaast zijn deze tafels gemakkelijk te verplaatsen en dus erg handig in het gebruik. Kunststof tuintafels kunnen in verschillende kleuren, maten en stijlen worden gevonden, dus je kunt gemakkelijk een tuintafel vinden die bij je tuin past.

Houten Tuintafels

Hout is een van de meest populaire materialen voor tuintafels. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersomstandigheden en zonlicht. Er zijn veel verschillende soorten hout die je kunt gebruiken voor je tuintafel, zoals eiken, teak, ceder, acacia en mahonie. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke look en voelt net wat anders aan. Houten tuintafels hebben ook veel voordelen. Ze zijn mooi en stijlvol, en kunnen worden gebruikt om je tuin een landelijk of klassiek gevoel te geven. Afhankelijk van het soort hout dat je kiest, kan de tuintafel ook bestand zijn tegen water en insecten. Houten tuintafels vereisen echter wel meer onderhoud dan kunststof tuintafels. Ze moeten regelmatig worden gereinigd en geolied om te voorkomen dat ze versplinteren of kromtrekken. Dus, welke kies jij?

Read More

Standaard schutting

Voordat je begint met het aanleggen van een nieuwe tuin heb je misschien een nieuwe standaard schutting nodig. Als je online een kijkje gaat nemen zie je al snel dat er verschillende soorten schuttingen zijn. Je kan kiezen uit een vrij standaard model of uit een luxe schutting. Een luxe schutting is vaak gemaakt uit duurzaam gekapt hout. Het duurzame hout is vaak wat degelijker en gaat langer mee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hardhout. Bij een luxe schutting wordt soms ook hout gecombineerd met beton. De onderzijde van de schutting is dan gemaakt van beton en de bovenkant van hout. Als je even op het internet rondkijkt zie je al snel dat er keuze genoeg is.

Eindeloze mogelijkheden met een schutting.

Als je een beetje rondkijkt naar een nieuwe schutting, dan zie je al snel dat er echt eindeloze mogelijkheden zijn. Als je kiest voor hout dan merk je helemaal dat er heel veel keuze mogelijkheden zijn. Er zijn verschillende houtsoorten waar je uit kan kiezen, maar ook vormen. Naast houtsoort en model kan je ook variëren met maten. Een standaard schutting is 180×180 cm, maar er zijn ook extra hoge schuttingen. Deze kan je bijvoorbeeld kiezen als je een achterom hebt en je geen zin hebt dat de buren over je schutting in je tuin kijken. Een lang persoon kan namelijk over de 180 cm heenkijken. Daarnaast kan je ook kiezen voor een tuinpoort bij je luxe schutting. Je kan jouw standaard schutting helemaal zelf samenstellen via onze website!

Read More

Blokhut kopen: Zo pak je dit het best aan

Ben je op zoek naar een houten blokhut? Houten blokhutten zijn nog altijd erg populair. Ze passen perfect bij je tuin en geven die een natuurlijke uitstraling. Blokhutten uit hout zijn er in meerdere modellen, uitvoeringen en afmetingen. Dat maakt kiezen er zeker niet makkelijker op. Wil je een houten blokhut kopen maar weet je niet goed hoe daarmee te beginnen? Om een (dure) miskoop te voorkomen hou je bij de aankoop van een blokhut best rekening met enkele doorslaggevende factoren. Kortom, waar moet je vooral op letten bij een houten blokhut kopen?

Voordat je start met je zoektocht naar de beste blokhut is het belangrijk dat je weet over hoeveel ruimte je beschikt. Daarom zijn de afmetingen belangrijker dan je denkt. Gaat je voorkeur uit naar een blokhut met overkapping, dan moet je er zeker van zijn dat je onder de overkapping comfortabel kunt zitten.

Geïmpregneerd of duurzaam hout?

Wordt het een blokhut uit geïmpregneerd hout of een uit een duurzame houtsoort zoals Douglas hout. Deze keuze hangt vooral af van je beschikbaar budget. Is dat eerder beperkt, dan kies je voor geïmpregneerd hout. Dat is vaak zacht vurenhout. Onbehandeld vurenhout is eigenlijk ongeschikt als materiaal voor een blokhut. Zo’n blokhut is niet bestand tegen vocht en onze sterk wisselende weersomstandigheden. Onbehandeld vurenhout zal relatief snel rotten en is onderhevig aan schimmel. Schimmel is niet alleen schadelijk voor de blokhut zelf, maar ook voor je gezondheid. Als je kiest voor een goedkopere blokhut uit vurenhout kun je dit best vooraf laten behandelen in plaats van het zelf te schilderen, vernissen of te beitsen. Goede beits heeft een levensduur van minstens twaalf jaar.

Blokhut op maat

Als je tuin ongewone afmetingen heeft kun je ervoor kiezen tijdens het blokhut kopen, deze op maat te laten maken. Dan beslis je zelf over de afmetingen, het soort dak en de daarbij horende dakbedekking. Zo ook over het soort en de plaatsing van zowel ramen als deuren. Wil je je blokhut vroeg in het voorjaar of tot diep in het najaar gebruiken? Kies dan voor een grotere dikte van de wanden, voor een goede fundering en isolatie. Met een blokhut op maat kun je die perfect inpassen in de tuin zonder aanpassingen te moeten doorvoeren.

Soorten daken voor je houten blokhut

Je hebt ook de keuze over het soort dak en dakbedekking als je een nadenkt om een blokhut te kopen. Je hebt de keuze uit hellende en platte daken, een piramidedak of voor een blokhut met een zij-overkapping. Bij een hellend dak kun je kiezen uit een bedekking met dakshingles in alle mogelijke (trendy) kleuren, met dakpanplaten of met dakpannen.

Materialen voor platte daken 

Voor blokhutten met een plat dak kies je tussen:

  • Bitumen dakleer: is opvallend sterk en duurzaam met een levensduur van gemiddeld 25 jaar en zelfs meer. Bitumen dakleer beschermt niet tegen de schadelijke uv- stralen van de zon.
  • Easy Roofing: is een zelfklevende aluminium dakfolie wat niet hecht aan zogenaamde OSB-platen of op ruw hout. Ook dit materiaal heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar.
  • EPDM: elastische rubberfolie die op het dak wordt gelijmd. Dit materiaal vraagt weinig of geen onderhoud en gaat gemiddeld 35 jaar mee.

Geisoleerde blokhut kopen

Afhankelijk van het gebruik van je toekomstige blokhut kun je kiezen om een geisoleerde blokhut te kopen bij iGarden.nl. Dat is zeker een goed idee als je die vooral gaat gebruiken om zo lang mogelijk van je tuin te genieten. Maar ook als je de blokhut gebruikt als opbergruimte is het belangrijk dat je een geisoleerde blokhut koopt.

Read More

Coniferen in de tuin

De conifeer: Nog altijd zijn er maar weinig plantensoorten die zoveel terug zijn te zien in een particuliere tuin als een conifeer. Wanneer u van plan bent om coniferen te kopen, raden wij het u in ieder geval wel aan om allereerst goed te bedenken waar u deze hagen wil gaan planten. Een conifeer kan namelijk verschillende rollen in uw tuin vervullen. Benieuwd naar de mogelijkheden? In dit blog leggen wij u graag meer over de conifeer in uw tuin uit!

Als haag

Het bekendst is nog wel de conifeer in haagvorm. Dat is dan ook de vorm waarin u een conifeer het vaakst tegen zult komen. Dit komt mede doordat hij zich goed in een bepaalde vorm laat aanplanten. Bovendien is de struik dankzij de groenblijvende, wintervaste eigenschappen ook geschikt als haag in de winter. Zo blijft het gehele jaar door uw privacy gewaarborgd. Handig als u een haag zoekt om uw achtertuin mee af te schermen of om een beschutting tegen de wind te zoeken. Conifeerhagen laten zich bovendien goed in vorm snoeien zodat u een volle en ook strakke haag om uw tuin heeft.

Losse planten

Ook kan de conifeer prima als losse plant in de tuin fungeren. Dankzij de mogelijkheid om hem in vormen te snoeien kunt u de conifeer dus in vele verschillende vormen snoeien. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bolvom of vierkant. Het vergt natuurlijk wel enig creatief vermogen en handigheid met de snoeischaar, maar als u eenmaal de smaak te pakken heeft kan dit tot een unieke invulling van uw tuin leiden.

Coniferen rond de vijver

De vijver is nog altijd een populair element in de tuin. En dat is ook niet zo verwonderlijk: voor de een is het zacht gekabbel van een fonteintje fijn om naar te luisteren ’s avonds terwijl de ander graag vissen houdt. Hoe dan ook, dankzij een vijver wordt de tuin verrijkt. De vijver valt ook prima te combineren met coniferen, bijvoorbeeld door losse planten rondom de vijver aan te leggen. Het zorgt voor beschutting tegen wind. Coniferen te dicht rond de vijver planten wordt bijvoorbeeld afgeraden. De conifeer staat bekend als een snelle groeier, de wortels kunnen dan ook door de bekleding groeien en het vijverfolie ‘lek’ maken.  

Varieer met kleur!

Een ander voordeel van de conifeer is dat hij in een groot aantal verschillende soorten en kleuren beschikbaar is. De variaties qua kleur zitten hem dan vooral in de kleur van de naalden of balderen van de coniferen. Zo is de Smaragd een stukje lichter groen dan de Leylandi, maar bestaan er ook soorten waarvan de bladeren eerder naar blauw neigen. Wilt u dus variëren met kleur in de tuin? Denk dan zeker ook aan de conifeer. Deze plant kan dankzij zijn verrassende groene tinten wellicht verrassend uit de hoek komen!

Read More

Boom kappen na stormschade

Je hebt een prachtige boom in de tuin staan, maar door een hevige storm is deze helaas flink beschadigd. Je hoeft een beschadigde boom niet altijd te kappen, maar soms is dit wel de beste keuze. Is dit bij jouw boom aan de orde? De boomspecialisten van Denheldboomverzorging kappen de boom veilig voor u.

Waarom de boom kappen?

Het kan gevaarlijk zijn om een beschadigde boom in de tuin te laten staan. Een beschadigde boom is namelijk niet meer stabiel en stevig. Dit betekent dat de boom, zelfs door een zacht briesje, om kan waaien. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Bovendien kan een ernstig beschadigde boom niet meer herstellen. Het heeft in feite dus geen nut om deze boom in de tuin te laten staan.

Zelf doen of iemand inhuren?

Je kunt een beschadigde boom zelf proberen te kappen. Dit is echter niet aan te raden. Het kappen van een boom is niet alleen lastig, maar kan bovendien gevaarlijk zijn. Kap je de boom verkeerd, dan kan deze naar de verkeerde kant vallen en je woning beschadigen. Of erger nog, de boom komt op jou terecht.

Wil je zeker weten dat de beschadigde boom in jouw tuin op de juiste manier gekapt wordt, zonder een gevaarlijke situatie te creëren? Huur dan altijd een expert in voor het vakkundig en veilig kappen van de boom.

Een nieuwe boom planten

Ben je het gewend dat er een grote boom in de tuin staat, dan voelt de tuin waarschijnlijk erg kaal, leeg en kil na het kappen van de boom. Wil je hier iets aan doen? Dan kun je een nieuwe boom aanplanten. Doorgaans kan de expert die jouw beschadigde boom gekapt heeft, dit direct voor je doen.

Read More

Tuincentrum Gelderland

Wil je jouw tuin eens goed onder handen nemen? Dan heb je diverse tuingereedschappen en andere hulpmiddelen nodig. Deze tuinartikelen koop je bij een tuincentrum in de buurt. Woon je in Gelderland? Dan ga je op zoek naar een tuincentrum Gelderland.

In de provincie Gelderland zijn vele verschillende tuincentra gevestigd. Sommige winkels zijn erg groot, andere winkels zijn wat kleiner. Door een overzicht met tuincentra in Gelderland te raadplegen, kom je er direct achter welk tuincentrum het dichtst bij jouw woning gevestigd is. Dit tuincentrum kun je direct bezoeken om al jouw tuinartikelen in te slaan.

Met korting winkelen in een tuincentrum Gelderland

Tuinartikelen zijn niet goedkoop. Zeker als je jouw tuin grondig onder handen wil nemen, ben je al snel veel geld kwijt. Wil je geld besparen bij het kopen van tuinartikelen? Dan raden wij je aan om de folder van een tuincentrum te raadplegen. In de folder van een tuincentrum staan namelijk alle aanbiedingen van de winkel.

Tip: vergelijk folders van meerdere tuincentra in Gelderland met elkaar. Zo vind je vanzelf het tuincentrum met de beste aanbiedingen. Op deze manier kun je tientallen tot honderden euro’s besparen en jouw tuin toch grondig onder handen nemen.

Read More

Tuinhek

Voor het afbakenen van je erfgrens kan je gebruik maken van een tuinhek. Een tuinhek is verkrijgbaar in verschillende stylen en kan gecombineerd worden met je tuin. Als je bijvoorbeeld een moderne tuin hebt kan je een betonnen tuinhek plaatsen. Voor een meer natuurlijke uitstraling kan je uiteraard kiezen voor een hek van volledig hout. Wil je geen omkijken meer naar je tuinafscheiding? Dan kan je overwegen om met composiet te werken. Composiet is overal tegen bestand en vergelijkbaar met kunststof. Je kan hier jaren plezier van hebben zonder dat je het hout hoeft te onderhouden. Online kan je al een deel van ons aanbod bekijken en iets kiezen wat bij jouw past. Maak van je tuin bijvoorbeeld één geheel door het te combineren met de rest van het design. Wil je graag een advies over de verschillende tuinhekken? Dan kan je uiteraard ook bij ons terecht voor een nieuw hekwerk.

Een betaalbare afscheiding van de tuin

Ben je op zoek naar een betaalbare afscheiding in de tuin? Dan kan je ook bij ons terecht. We verkopen een tuinhek gemaakt uit verschillende houtsoorten. Het soort hout dat je gebruikt bepaalt de prijs van het hekwerk. De duurdere houtsoorten zijn vaak gemaakt van hardhout en gaan gerust 20 jaar mee. Hier betaal je uiteraard meer voor dan een hekwerk in het goedkope segment. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Er is vaak meer mogelijk dan je zou denken bij een nieuw hekwerk.

Read More