Vuurschaal en buitenhaarden

Sfeervol genieten in je achtertuin? Een vuurschaal zorgt ervoor dat je gezellig met het complete gezin in de tuin kan zitten. De aangename warmte van een vuurschaal zorgt ervoor dat je nog langer buiten kan blijven. In het voorjaar en najaar is het al snel te fris. Ondanks dat het een mooie dag geweest is kan je er niet lang van genieten. Het wordt al snel te koud en voordat je het goed en wel beseft zit je weer binnen. Een vuurschaal kan de oplossing zijn om toch nog lekker buiten te blijven zitten. Creëer een gezellige sfeer in je eigen achtertuin. Geniet samen van een hapje of drankje terwijl de vuurschaal het gezelschap warm houdt.

outdoor haard

Een vuurschaal betekent jarenlang veel vuur plezier.

Als je kiest voor een vuurschaal dan heb je er jarenlang plezier van. De schaal kan gebruikt worden tijdens de frisse zomeravonden, maar ook in de winter. In de wintermaanden kan je met een dikke jas aan een opgestookte vuurschaal nog prima buiten zitten. Geniet samen van de romantische sfeer rondom de vuurschaal. De schalen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Je kan zelf kiezen welke het beste bij jouw thuis past. Als je kiest voor een vuurschaal dan heb je nog jarenlang vuur plezier. Een schaal gaat gerust een aantal jaren mee zodat je er nog lang van kan genieten.

vuurschaal

Buitenhaarden voor extra sfeer.

Wil je nog meer het romantische sfeertje naar de tuin brengen? Overweeg eens te kiezen voor buitenhaarden. Buitenhaarden geven veel warmte en hebben veel weg van een openhaard. Het voordeel van een buitenhaard is dat de vlammen wat hoger zitten en dus minder gevaarlijk zijn voor de kinderen. Daar komt bij dat de buitenhaard de rook afvoert via het rookkanaal. Je gasten op het terras hebben geen last van de rook. Overweeg zelf je eigen buitenhaard in de tuin te plaatsen en geniet het hele jaar door van je tuin.